понедельник, 4 июня 2012 г.

Сьогодні у Житомирі – «Країна дитинства, країна мрій»


Сьогодні у Житомирі – «Країна дитинства, країна мрій»

1.06.2012
 
День захисту дітей традиційно відзначають 1 червня. У Житомирі свято «Країна дитинства, країна мрій» проходить вже кілька років поспіль. Цього року свято перенесли із центру міста в парк культури та відпочинку імені Гагаріна.
Розпочалося свято гала-концертом на літній естраді «Ракушка». Концертну програму підготували творчі колективи міського центру творчості дітей і молоді, передає прес-служба міської ради.
Літній концертний майданчик (біля «Арки») - став сценою для вихованців дошкільних навчальних закладів міста, творчих колективів центру творчості дітей та молоді, інших художніх колективів.

На майданчиках, алеях, біля альтанок проходять різноманітні конкурси, ігри, забави, майстер-класи для маленьких житомирян.  
Творчі дитячі проекти за участю різних громадських організацій тож проводять у парку. Творчість дітей також представлена на різноманітних виставках, які працюють на алеях міського парку.
1 червня у Житомирі проходить акція «Не залишайся байдужим»: на спеціально облаштованих майданчиках працюють волонтери по збору канцтоварів для організації дозвілля і арт-терапії дітей, які перебувають на лікуванні у медичних закладах.


Повернутися на головну

Комментариев нет:

Отправить комментарий