вторник, 30 октября 2012 г.

У Житомирі шукають найкрасивіших блондинок


У Житомирі шукають найкрасивіших блондинок



 
З першого грудня стартує кастинг на участь у конкурсі "Міні-міс блонд Житомир".
 
Паралельно проходитиме відбір учасниць і серед дорослих. І якщо останні у конкурсі змагаються далеко не вперше, то дитячий варіант є своєрідною новинкою, передає Житомирська хвиля. 
 
Як розповідає організатор заходу Віталіна Розбицька, подібне змагання проводилося лише в столиці нашої держави, а відтепер буде і в Житомирі.
 
"Для дівчаток від 5 до 12 років особливих вимог немає. Головне, щоб вони були талановиті та артистичні. Єдина обов’язкова вимога – білявий колір волосся. Для учасниць дорослого конкурсу "Міс блонд Житомир 2013", звісно, є певні вимоги. Це вік – від 17 до 21, зріст – від 170 см та, звичайно – колір волосся. На відміну від попередніх років до участі у змаганнях допускатимуть лише натуральних блондинок"
 
Кастинг проходитиме у кілька етапів. Перший стартує у грудні – заповнити спеціальні анкети учасників запрошують, прийшовши за адресою у Житомирі: Майдан Перемоги, 10 третій поверх бізнес-центру "Імперіал".
 
Безпосередній відбір проходитиме вже з початку нового року. Фінали обох конкурсів організатори планують об'єднати і провести разом – 14 лютого у приміщенні Житомирського академічного облмуздрамтеатру. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий