среда, 18 апреля 2012 г.


Шоу перукарського мистецтва проходитиме в Житомирі | Теми

 
21 травня в обласній філармонії відбудеться шоу-показ колекції під назвою "Free-Art". Протягом 3 годин відомі стилісти з України та Росії створюватимуть на волоссі 35 моделей яскраві образи, що характеризують тенденції сучасної моди, передає Житомирська хвиля. 
 
"У фінальній частині заплановано дефіле у форматі шоу, коли глядачі зможуть оцінити не лише зачіску, а й цілісний стильовий образ, що включає поєднання зачіски, одягу та мейк-апу", – каже організатор фестивалю у Житомирі, генеральний директор компанії "SPA-Сервіс" Володимир Данильченко.
 
Це вже друга за рахунком колекція, яку організатори провозять у Житомир. Буде продемонстровано 35 сучасних стрижок та способів фарбування, які можна носити у повсякденному житті, і, які, водночас відповідають тенденціям сучасної моди. 
 
Колекція "ESTEL. Free-Art" – це голосна і впевнена відмова від усталених і загальноприйнятих уявлень стосовно пропорцій краси. Це протест проти стандартів і усереднення особистості, каже Володимир Данильченко.
Крім того, на глядачів чекають виступи музичних колективів, розіграш призів, подарункові бук-арти з рекомендаціями по створенню представлених образів та багато цікавих сюрпризів. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий