понедельник, 16 апреля 2012 г.


Сироїд Василь Сірик став героєм нової телепередачі "Говорить Україна"

 
Відомий художник Василь Сірик став учасником нової телепередачі "Говорить Україна". Темою ток-шоу став той спосіб життя, який веде художник.
 
Кілька років тому художник разом з родиною переселився до лісу, прийнявши рішення самовдосконалюватися за рахунок єднання з природою та обравши відлюдний спосіб життя.
 
Василь Сірик вивчає різноманітну езотеричну та психологічну літературу, що, за його словами, допомагає йому у духовному оздоровленні, а сироїдінням підтримує здоров'я фізичне, передає Житомирська хвиля. 
 
Василь Сірик, що вже значний час є сироїдом, ділився своїм досвідом з гостями студії. Зокрема, він підкреслив, що для нього – це, першу чергу, можливість оздоровити свій організм не лише фізично, а й духовно. Адже справа не лише в їжі, а в осмисленні себе в світі, каже митець.
 
"В студії я висловив думку про те, що кожен має право обирати свій спосіб харчування та спосіб життя. Адже смисл великого життя не в харчуванні людини, а в її користі. Користі, яку вона приносить нашому Отцю, собі, людям, космосу, природі".
 
Перший випуск телепередачі "Говорить Україна" вийде 16 квітня на каналі "Україна". 

Комментариев нет:

Отправить комментарий