четверг, 19 апреля 2012 г.


Олімпійський день у Житомирі пройде 24 травня 

 
24 травня у Житомирі на площі Сергія Корольова пройде Олімпійський день. Це спортивно-видовищний захід, який передбачає обов’язкове проведення бігу та різних спортивних конкурсів і вікторин.
 
Учасниками заходу, що популяризує спорт, олімпійський рух та здоровий спосіб життя, є дошкільнята, школярі, студентська молодь, спортсмени-аматори, ветерани спорту, а також люди з обмеженими фізичними можливостями.   
 
„Минулого року учасниками спортивного дійства стали близько 30 тис. людей. Враховуючи зростаючий інтерес до занять спортом, цього року очікуємо проведення більш масового спортивного свята”, - повідомив перший заступник голови ЖОВ НОК України, заступник голови обласної ради Михайло Чигир.
 
Ще один спортивний захід, який приурочений відкриттю ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні, відбудеться  у Житомирі 26 липня на Соборному майдані. Цього дня фінішуватиме олімпійська естафета „Передай вогонь перемоги”, яка пройде по 5 маршрутах.
 
А з нагоди відзначення 75-річчя створення Житомирської області вже підписано комплексний план заходів, до якого увійшли системні всеохоплюючі масові спортивні заходи. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий